Aký bol môj rok 2007 a čo očakávam od roku 2008

Aký bol môj rok 2007 a čo očakávam od roku 2008 aky-bol-moj-rok-2007-aky-bude-rok-2008.jpgChcem sa čo najsrdečnejšie poďakovať všetkým, ktorí mi želali šťastný nový rok, pretože nakoniec aj taký bol. Musíte ma mať veľmi radi :). Rok 2007 bol okrem iného aj mierne stresujúci, stál ma zopár vlasov ktoré sú nenávratne preč a bol tak trochu o určení si vlastných priorít. Na začiatku nového roku sa cítim skvele, som plný energie a chuti do práce. Dal som si aj niekoľko predsavzatí, ktoré sa snažím dodržať už od Vianoc (do konca starého roku sa mi nechcelo čakať a potom by ma to možno prešlo). V opačnom prípade si predsavzatia nedávam, nevidím v tom zmysel, no tento krát mám niekoľko cieľov ktoré chcem skutočne dosiahnuť.

Po prečítaní celoročného horoskopu som bol v tom, že to bude super rok, čo mi aj pridávalo na dobrej nálade. Teplá Zima sa však vliekla pomaly a keďže nemám rád veci naopak, nevedel som sa dočkať Jari. Naskytla sa mi nová spolupráca a neskôr ďalšia, čo bolo len k dobru aj keď možno to bolo príčinou prečo som sa začal zamýšľať nad svojou situáciou viac ako bolo treba. Dospelo to k tomu že po dlhom zvažovaní som sa rozhodol a podal som v práci výpoveď. Bol som úplne vyrovnaný a pevne rozhodnutý preto pri otázkach šéfa či neostanem som odpovedal: nie. Sám neviem ako to bral no dvakrát z toho nadšený nebol. Či som tým chcel niečo dosiahnuť? Nie, chcel som jednoducho odísť, začať riešiť "svoje" a bol som tým riadne presvedčený (naočkovaný). Pred koncom pôsobenia vo firme som si vybral dovolenku a to bolo prvý krát čo som nebol dlhšie v práci. Možno niekoho napadne čo tu toľko rozjímam nad jednou výpoveďou no záleží na tom kto akú prácu má a hlavne akého má šéfa a mne na mojej práci záleží, teraz už hej. A tak som sa koncom prvého týždňa dvojtýždňovej dovolenky rozhodol, že výpoveď stiahnem. Urobil som to PRE SEBA a som rád, že som sa tak rozhodol, cítim sa (skutočne) šťastný, tak som sa rozhodol dobre.

2007 - rok vlasov

Minuloročný problém číslo jedna boli pre mňa moje vlasy. Mal som z nich radosť, pekne som si ich pestoval, občas zafarbil až kým sa nerozhodli, že ma už zrejme majú dosť :) Nesnažím sa nájsť vinníka, ktorý by mohol za to čo sa s nimi deje, pretože možno práve on píše teraz tieto slová. Príčin môže byť viacero od genetických, DHT alebo vekom, bolo mi povedané, že starnem. Rozmýšľam nad tým, ale nechcem aby ma to viedlo k otázkam typu: "prečo práve ja?". Ale sere ma to...

jeseň 2007 - najkrajšia jeseň v mojom živote

Jeseň má neopísateľné čaro a minuloročná jeseň bola jednoducho nezabudnuteľná. Dni neplinuli rýchlo a prvý krát v živote som mal pocit ako keby spomalil čas. Ešte mi z nej ostalo veľa živých pocitov a zážitkov ktoré budú vo mne žiť ešte dlho, ak nie navždy. Som zaťažený na spomienky, na krásne spomienky. Čiže k jeseni len toľko, viac neprezradím ;)

aký teda bol rok 2007?

Úžasný, skvelý, super. Opäť som sa raz zmenil, vedome, chcel som to, potreboval som a potrebujem zmenu. Aj keď bol zo začiatku nemastný-neslaný ale o tom je život, aspoň sa to tak všade píše :) Dokonca aj v práci som trochu zmenil prostredie a kanceláriu som na chvíľu vymenil za prostredie našich krásnych obcí. O tom určite napíšem minimálne jeden článok.
Nasledujúce vety možno vyznejú smiešne no o to viac sú pravdivé. S úsmevom ide všetko lepšie, to ako prvá životná pravda :) A ak na úsmev nemá človek dôvod tak....tak nech si ho rýchlo nájde a nech nemyslí na to prečo je jeho momentálna nálada na tom biedne. No netreba sa do ničoho nútiť ak to nejde väčšinou to chce len čas. Ako druhé som si uvedomil, že som v roku 2007 bezdôvodne míňal viac ako bolo potrebné no to sa dá rýchlo napraviť, len som si to potreboval uvedomiť :) Poslednou životnou pravdou je, že ak človek niečo chce, musí sa o to jednoducho snažiť. Je to zvláštne, ale keď to počúvam dennodenne od všadiaľ pričom si uvedomujem, že na tom niečo bude, tak je to iné, keď si to uvedomujem no neostáva len pri slovách ale aj pri skutkoch. Neviem či ma teraz chápete čo chcem povedať :) Každá činnosť by mala predsa ľudom prinášať radosť.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Sabinov alebo Lipany + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Streda, 24. Apríl 2024  meniny má: Juraj zajtra: Marek