Letné festivaly 2005

Letné festivaly 2005 summer_festivals.jpgLeto sa nám pomaly rozbieha a s ním aj oddych, dovolenky a čas ničnerobenia. Leto je samozrejme aj časom rôznych koncertov, kultúrnych podujatí a najmä festivalov, ktoré sa posledné roky "tešia" veľkej obľube. Festivaly sú rôzne a je ich pomerne veľa (na slovenské pomery :) a aby ste nepremeškali ten svoj a dozvedeli sa aj čo-to aj o iných festivaloch a podujatiach, je tu pre vás nová sekcia o ktorej tento článok bude. Za zhromaždenie informácii vďaka ktorým táto sekcia existuje patrí maximálna vďaka ToMaSssovi!

Hlavným dôvodom pre vznik tejto sekcie bola myšlienka: ponúknuť (dostatočne) základné informácie o jednotlivých festivaloch na jednej stránke. Aby sme sa vopred vyhli tomu, že nejakým spôsobom týmto "kradnem" záznamy do štatistiky prístupov stránkam festivalov, je tu vysvetlenie. Nie každý má tú možnosť tráviť surfovaním nespočetné hodiny, resp. surfovanie daných ľudí sa podobá skôr na jazdu vodným skútrom, kedy si dané info len "preletia" a idú hneď na "pevninu" a na nejaké "romantické člnkovanie" nemajú čas (a možno aj peniaze - môj skromný prípad :). Mnohých ľudí zase surfovanie nebaví v zmysle, že už po niekoľkých klikoch nevedia kde sú a niekedy ani čo vlastne chceli. Preto som, resp. ToMaSss pre mňa a cezo mňa sme pre Vás pripravili sekciu o letných festivaloch.

Čiže na dosť dlhý úvod ste sa v podstate nič podstatné nedozvedeli. Keďže je tu už to leto aj tento článok bude trochu uvoľnenejší (počas písania popíjam "piňakoládu" :) No je aj veľa ľudí, ktorým nemajú nervy na čítanie článkov o nových sekciách, hlavne ak sa zatiaľ nič podstatné nedozvedeli, prejdem teda k veci (už asi aj bolo na čase :)

Ako vám táto sekcia uľahčí získavanie informácii?
Už tým, že existuje :), to znamená, že samotná sekcia obsahuje základné informácie o tom aký? festival sa kde? uskutoční, jeho doba trvania od-do, podstatné sú aj ceny vstupeniek či už na mieste festivalu alebo v predpredaji a samozrejme aj odkaz na hlavnú stránku festivalu kde si nájdete podrobnejšie, aktuálnejšie informácie, fotky a ostatné záležitosti.
Hlavná sekciu si môžete sami prispôsobiť, aby Vám ukázala dané festivaly podľa toho ako boli pridané, alebo podľa doby uskutočnenia od júla až do augusta (niektoré z posledných sa konajú tuším aj v septembri) či festivaly ktoré práve prebiehajú a ktorých by ste sa ešte relatívne mohli zúčastniť.

Bude aj niekto účinkovať?
No samozrejme :)) Keďže ide o letné festivaly, trvajúce aj niekoľko (2,3,viac) dní a účinkujúcich, stage-ov a programov je viac, ostatné informácie sa Vám zobrazia dodatočne po kliknutí (názov, obrázok, zelený link umiestnený dole - navigačné inštrukcie)

..a to nie je všetko!?
Nie je! :) Keďže ma zaujíma verejná mienka (preto som si ju aj zvýraznil), bol by som rád, ak by ste sa VYJADRILI. Konkrétne, ak pre Vás existuje festival o ktorom si myslíte, že je, resp. bol toto leto NAJ vyjadrite to kliknutím na príslušný odkaz. Na konci leta, resp. po skončení všetkých festivalov si všetky kliknutia a teda aj prejavy sympatií vyhodnotíme v tabuľke TOP 10 Letný Festival 2005 alebo to skrátim na "miliónový festival" :))
Ak ste sa niektorého festivalu zúčastnili, nezabudnite NÁM ostatným o tom napísať v danej sekcii a ak by ste na niektorý z festivalov chceli niekoho pozvať, tiež sa to dá :)

Všetko a všetci sú už pripravený. Dúfam, že bude pekné počasie.
Pri písaní tohto článku sú už niektoré festivaly v plnom prúde. Niektoré sa ešte len pripravujú a niektoré... Všetko a všetci sú už pripravení na leto. Niektorí už aj dovolenkujú, oddychujú, brigádujú :) píšu články :)) Niektorí "festivalujú" a niektorí...ešte len budú. Už mi asi mäkne mozog :), už aj "piňakoláda" sa minula...preto...

..prajem všetkým aby si toto leto užili viac ako letá pred tým a menej ako budúce leto :) Aby mali stráviteľne-slnečné leto a najmä pekné počasie, bez ktorého to inak nejde...

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Stará Ľubovňa alebo Lipany + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Piatok, 19. Apríl 2024  meniny má: Jela zajtra: Marcel