Majk Spirit: Nový človek (tracklist + live stream, cover + súťaž o 3xCD)

Majk Spirit: Nový človek (tracklist + live stream, cover + súťaž o 3xCD) majk-spirit-novy-clovek-tracklist-cover-sutaz.jpgPrvý sólo album Majk Spirit-a, je už v predpredaji a tým pádom je možné zhodnotiť zatiaľ jeho obal či počet skladieb ktorých je na album viac než dosť a samozrejme aj jeho prípadnu kvalitu a pestrosť trackov. A pre tých (no samozrejme nie len pre nich), čo sa zatiaľ nevedia rozhodnúť, či si album kúpia alebo stiahnu bude pripravená súťaž, kedy počas piatich týždňov, bude môcť každý týždeň jeden z vás vyhrať tento nový album - Nový človek.
  • EDIT: 5.11.2011 Nakoľko sa vydanie albumu posunulo (cca na 11.11.2001) tak aj ja som nútený posunúť prvé žrebovanie na 13.11.2011. Aj keby bolo prvé žrebovanie tak ako bolo plánované (6.11.2011), prvý výherca by za výhrou musel aj tak týždeň čakať a takto aspoň získajú príležitosť vyhrať viacerí ;)
  • EDIT: 3.11.2011 o 14:50: Informoval som sa o dostupnosti CD a aj to, ktorým dátumom začína predaj (1. alebo 11. novembra) a tu je odpoveď: CD su este vo vyrobe, akonahle budu k dispozicii, okamzite ich posielame.
  • EDIT:31.11: nakoľko všetky predobjednané CD budú podpísané Majk Spirit-om, tak aj tie Vaše, ktoré budú v súťaži budú podpísané tiež!
  • 9.11.2011 - CD Nový Človek už je dostupné a na sklade u walkthisway.eu
  • 15.11.2011 - CD dorazili a prvé z nich bude hneď odoslané prvému výhercovi
  • 5.12.2011 - KONIEC SÚŤAŽE síce nerád ale bol som donútený upraviť súťaž o počet CD z 5 na 3 pričom dve už boli odoslané (potvrdenie pre anonymného z diskusie zverejním zajtra). Prvý dôvod pre zmenu bol ten, že aj v prvom aj v druhom prípade som čakal skoro týždeň na potvrdenie adresy a na toto ja fakt nemám, strážiť a upozornovať ľudí, že niečo vyhrali a že či o to majú záujem. Ďalšia vec trochu som to finančne prepískol a mne osobne 55€ zdarma nedá nikto, čiže aj výhra 3CD by mala poťešiť. Ďalej, 2xCD boli poskytnuté ľuďom mimo súťaže nakoľko ich chceli venovať ďalej ako darček nakoľko bolo s podpisom a po predpredaji už podpísané CD nebolo možné získať. To samozrejme nemusí nikoho zaujímať a sútaž nemá striktné pravidlá, pravidlo je odovzdať výhru a dve už boli odoslané a jedna sa ešte plánuje. A plánuje sa aj vyhodnotenie (len na to nie je momentálne čas :)) lebo išlo o to zistiť, ktorú skladbu od Spirita majú ľudia najradšej. A ako prinútiť ľudí hlasovať? No samozrejme, treba im dať niečo ZADARMO :) Ďalšia vec pre toho istého anonyma z diskusie, ak nevšie čo je SEO a že aj bez toho aby sa jednalo o súťaž sa dá získať návštevnosť viď query pre mladý rebel
    http://www.google.sk/search?hl=sk&q=majk+spirit+mlady+rebel
    tak radšej nepíš o ojeboch. Lebo ak by súťaž bola ojeb, nevyhral by nikto :) a formulár bol stiahnutý už asi pred dvoma týždňami, práve z toho dôvodu, aby sa už nový ľudia nezapájali aby nevznikol dojem o odrbe :) ktorý aj vznikol a teda súťaž a možnosť sa zapojiť bola len vtedy ak bol formulár vyvesený. No a to, či sa o tretie CD bude žrebovať alebo nie to si ešte rozmyslím...
  • POTVRDENIE: okej, je to tu... najmä pre toho inteligentného anonyma, nech mu sluzi zdravie a som zvedavy co napise teraz... http://res5ekt.com/SNC00744.jpg ....a aby som nezabudol: posledné žrebovanie bude na Mikuláša, nech to má trochu symboliku ;)
  • 06.12.2011 - okej posledný výherca vyžrebovaný
  • 26.12.2011 - výsledok 10-tich najobľúbenejších skladieb Majk Spirita, na základe odpovedí súťažiacich

Obal k albumu Nový Človek, je jednoduchý - minimalistický, typ fontu je podľa mňa veľmi dobre zvolený, teda nekonajú sa žiadne zbytočné grafické onánie a preplácané efekty. Trochu mi nesedí to nasvietenie a možno len na mňa to tak pôsobí, ale v jednom momente to svetlo vyvoláva dojem akoby mal Majk sivú bradu, tým pádom to mozog registruje, že na obrázku je doslova starý dedo. Nič v zlom, nemôžem si pomôcť, ale tak to na mňa pôsobí, možno ak by bol v decentnom tieni pôsobilo by to možno, že inak...lepšie. Neviem osobne koľko variant obalu bolo, ale zas kto bude na obal pozerať tri hodiny (?) asi nikto. A malá fotka o pár pixeloch (ako aj pri tomto článku) v mobile/ipode ukáže zase lepšie. Autora obalu sa tiež dozvieme keď CD dorazí. Ináč toto nie je kritika, len spätná väzba a čisto môj názor.

majk spirit nový človek album 2011 súťaž

cd majk spirit
podpis majk spirit
vnutorny booklet spirit
vrch booklet majk spirit

Skladieb, ako som už napísal bude na album dosť, čo je samozrejme len dobré a v tomto prípade tu doslova platí, že za "menej" peňazí viac muziky (v zmysle, že pri rovnakej cene albumu je bežne u iných interpretov počet skladieb cca do 15 - a takéto úvodzovkové a zátvorkové vysvetlenia jednoducho musia byť nakoľko ľudia sa dnes chytajú každej kktiny :)). Rokmi zaužívané Intro/Outro sa u Nového Človeka nekoná, namiesto toho dva plnohodnotné tracky. A nakoľko to vo väčšine prípadov býva, že najlepší track ide nakoniec (čo sa potvrdilo napr. aj u Krála - ak nepočítam Epilóg, prípadne u Bozku na Rozlúčku) tak teoreticky aj posledný rovnomenný track Nový Človek je tiež ako posledný na albume. Akurát na produkcii by som čakal MadSkilla či Wich-a, čo je zas len môj názor a tiež sa ešte nevie, na ktorý track stavil samotný Majk Spirit.

  1. Som Aký Som (prod. Billy Hollywood)
  2. Počítaj So Mnou (prod. MadSkill)
  3. Hip-Hop (prod. Billy Hollywood)
  4. Sen feat. Nironic (prod. Emeres)
  5. Good Vibration (prod. MadSkill)
  6. Ženy Treba Ľúbiť (prod. Wich)
  7. Nebuď Tragéd feat. Orion (prod. KMBL)
  8. Free feat. Delik (prod. Wich)
  9. Ži A Nechaj Žiť (prod. Emeres)
  10. Legendárna feat. H16 (prod. MadSkill)
  11. Ja A Ty feat. Celeste Buckingham (prod. Grimaso)
  12. Bič! feat. Cigo (prod. Billy Hollywood)
  13. Sexy (prod. Grimaso)
  14. VšetkoSpoluHrá feat. Supa (prod. Billy Hollywood)
  15. Jazvy (prod. Billy Hollywood)
  16. Hviezdy (prod. Viktor Hazard)
  17. Hľadám Pravdu (prod. Wich)
  18. Babylon Horí feat. DNA, Suvereno (prod. Sik)
  19. Nový Človek (prod. Billy Hollywood)
19 skladieb, 8 rôznych producentov, 8. featov z ktorých Vás možno (najviac) bude zaujímať kto je Celeste Buckingham (?) čo ja osobne neviem tiež, ale podľa Google to bude súťažiaca z neviem ktorej série Superstar. Žánrovo to vyzerá (usudzujem podľa názvov trackov) byť pekne premiešané, dedukujem tam nejaky banger aj motivačnú hudbu no najviac ma zaujíma šiesta skladba Ženy Treba Ľúbiť (prod. Wich). Od Wicha by som pri skladbe čakal, že vysampluje nejaky klasicky R&B track zo 70tich rokov, taký ten šmolkovský vypitchovany štýl (ak to má aj oficiálny názov tak mi dajte niekto vedieť). Teraz ma v rýchlosti napadne All I Have (LL Cool J a Jenifer Lopez) kde bola vysamplovana skladba Very Special od Debra Laws, samozrejme nie od Wicha. Ale môj skromný tip je, že by to mohlo byť niečo podobné. Mohla by to byť konečne aj nejaká slovenská slow jamica, síce Spirit nedáva R&B, ale s trochou auto-tuneu (myslené v dobrom) by sa to dalo decentne poriešiť :). Toľko môj odhad a teraz už len to hlavné.

Súťaž

Cieľom súťaže nie je zviditeľnenie tohoto webu, nakoľko to nepotrebujem. Tento web slúži ako môj verejný zápisník (slovo blog neznášam) a každý má svoje záujmy ktoré rád prezentuje druhým a teda či je to tip na knihu, film, užitočnú službu a pod. Tak som sa rozhodol zakúpiť 6 albumov, jedno si samozrejme nechám :-P a každý týždeň vyžrebujem jedného výhercu, ktorému to CD odošlem. Žrebovať budem vždy náhodne v nedeľu cca o 20.00, a CD bude odoslané v pondelok. Prvé žrebovanie bude 6.11 (pričom začiatok je už od 1.11) a posledné 4.12.

A aby to malo aj nejakú myšlienku a prínos, tak stačí ak napíšete svoju obľúbenú skladbu od Majka Spirita (môže to byť aj feat) a keď bude po všetkom zverejním tu celkovú štatistiku obľúbenosti jeho skladieb.
K odpovedi uveďte aj svoje meno a adresu, e-mail odošlite prosím len raz! Súťažný formulár pre zadanie odpovede a Vašich údajov uverejním 1.11 o 20:00 a tým táto neoficiálna súťaž oficálne začne. CDčka bude možné odoslať len v rámci SR (doporučene, listová zásielka), teda nemám proti ak sa zapoja do súťaže aj ľudia z Čiech, či iných krajín, avšak CD Vám budem môcť odoslať len niekam v rámci Slovenka, dohodnite si teda s niekym na Slovensku odber ;)

Priebeh súťaže

EDIT: 1.11.2011 21:20
S malým hodinovým meškaním je nakoniec formulár nahodený a súťaž môže začať. Prosím formulár vyplňte len raz a to kôli tomu aby v tom nebol bordel, ale hlavne preto, že ak v prvom kole nevyhráte je šanca vyhrať v ďalšom a ďalšom kole. Samozrejme jedna osoba môže vyhrať len raz, teda ak vyhráte idete z kola von :) Zapojiť sa do súťaže môžte kľudne aj v polke novembra ako chcete. Samozrejme nečakajte na to či vyhráte alebo nie ak po albume túžite hneď objednajte si ho priamo na tomto odkaze http://www.walkthisway.eu/www.walkthisway.eu/eshop/1-1-CDs/0/5/7-CD-Majk-Spirit-Novy-clovek. O priebehu a výsledkoch budem pravidelne informovať v tomto článku, ako prvé budú zverejnené fotografie súťažných CDčiek (najmä preto, či budú vážne s podpisom), nasledovať bude zoznam výhercov.
Každý nový výherca bude automaticky - počítačom žrebovaný a zverejnený vždy v nedeľu o 20.00 (20.15 najneskôr). Ako dôkaz o odoslaní výhry bude priložený aj scan z podacieho lístka ;) Zatiaľ všetko, všetkým držím palce!

Výsledok žrebovania

prvé žrebovanie: 13.11.2011: (Námestovo) výherca potvrdený, výhra odoslaná 16.11.2011
druhé žrebovanie: 20.11.2011: (Nováky) výherca potvrdený, výhra odoslaná 30.11.2011
tretie žrebovanie: 06.12.2011: (Nitra) výherca potvrdený, výhra odoslaná 9.12.2011 (podací lístok)

a 10 najobľúbenejších skladieb

Celkovo súťažiaci nominovali viac ako 40 skladieb, väčšinou skladby z minuloročného mixtape-u Mladý Rebel ale aj z nového albumu a samozrejme aj klasiku Byť či nebyť, ktorá je síce na poslednom 10.tom mieste, ale je tam :) A len tak pre zaujímavosť uvádzam aj 10+ miest, z ktorých bolo najviac súťažiacich: Bratislava (28), Košice (22), Nitra a Žilina a Prešov (9), Trnava a Hurbanovo (6), Piešťany (6), Považská Bystrica a Brezno a Krupina a Snina a Považská Bystrica (5).

  1. Majk Spirit - Hip-Hop (prod. Billy Hollywood)       52 hlasov
  2. Sen       48 hlasov
  3. Umenie žiť       39 hlasov
  4. Good vibration       31 hlasov
  5. Leť brácho       28 hlasov
  6. Liga Majstrov - Majk Spirit, Delik       19 hlasov
  7. Sssssss       19 hlasov
  8. Hennessy       18 hlasov
  9. Majk Spirit - Mysli! (MLADY REBEL Mixtejp)       16 hlasov
  10. Byť či nebyť       14 hlasov

Videá k albumu Nový Človek

MAD SKILL feat. MAJK SPIRIT - GOOD VIBRATION

viac ako 1 500 000 zobrazení a tiež N#1 track na Europa2 TOP22 rebríčku


Majk Spirit "Hip-Hop" - prod.Billy Hollywood (Official Video)

  odpoveĎ Bruno Bezák01.11.2011 20:05 
  ... daDo!02.11.2011 16:56 
  súťaž k02.12.2011 22:19 
  Všetko je ojeb. Karol Húrka04.12.2011 22:58 
  Ospravedlnenie Karol Húrka13.12.2011 12:46 

Pridaj názor             Zobraziť všetky


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Stará Ľubovňa alebo Snina + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Štvrtok, 25. Apríl 2024  meniny má: Marek zajtra: Jaroslava