Predvianočný tip na knihu: Maxim E. Matkin - Aj ja teba

Predvianočný tip na knihu: Maxim E. Matkin - Aj ja teba maxim-e-matkin-aj-ja-teba-kniha-obal.jpgPo troch rokoch opäť nová kniha od Matkina. Popri všetkých tích knihách čo čítam o zbohatnutí, úspešnej komunikácii, ceste nahor je to najmä pre mňa veľmi príjemná zmena. Konečne niečo čo má dej :). Skvelé čítanie, ani neviete a už ste v polovici knihy. Trochu ma však dostala hneď na začiatku pri predstavovaní jednej z dvojice hlavných postáv - Arneho, v tom momente som myslel či to autor fakt myslí vážne, pretože osobne mám už všetkých tich konšpirácii o NWO, WW3, UFO atď fakt dosť. No zdesenie trvalo len dve strany, no skutočne som mal chuť knihu v tej časti zavrieť a hodiť ju niekam do...kúta. Nakoľko s knihami zo zásady nehádžem a ani ich po prečítaní nepredávam, pekne ju čítam ďalej. Čiže prezradím že žiadna tretia svetová sa v knihe konať nebude a ani mimo nej (dúfam) aj napriek mnohým ukrajinským predikciám. K ukrajinským predikciám už len malá poznámka, že čo je na tom predpovedať ponorke že skončí pod vodou? Keby vzlietla to by bolo :)

Knihu síce ešte nemám celú prečítanú, no už teraz viem prezradiť, že od predošlých sa v nej vystine taký menší kriminalistický prípad a taktiež rozdvojenie deja, ktorý by som mohol označiť za dej v ktorom hlavnú rolu hraje Júlia a dej v ktorom pôsobí najmä Arne. Tieto dva deje či príbehy medzi sebou navzájom preblikávajú, kde som sa ja pri situácii s jamami skoro stratil :)

Možno je to len môj pocit, ale zdá sa mi, že oproti ostatným Matkinovým knihám, v knihe Aj ja teba vystupuje užši okruh postáv. Súdim podľa toho, že mám v nich lepší prehľad. To, že kniha je zo súčasnej doby je fakt, že sa v nej spomína známa modrá sociálna sieť, kde autor trošku nepriamo cez postavu Júlie chce upozorniť na jej trošku odvrátenú stránku. A to by ste sa čudovali koľko ľudí má bežne sprístupnenú nástenku, svoje info a fotky verejnosti.

Potiaľto to stopnem a svoj celkový dojem napíšem po prečítaní celej knihy. Avšak kto má Matkinovu tvorbu rád, určite už túto knihu vlastní.

kúpiť knihu maxim e. matkin - aj ja teba najlacnejšie na predaj7,47€9,95€2,48€

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Vranov nad Topľou alebo Prešov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Piatok, 19. Apríl 2024  meniny má: Jela zajtra: Marcel