Remembering Whitney Houston

Remembering Whitney Houston remembering-whitney-houston.jpgPohreby dobrovoľne nenavštevujem (vlastne kto áno), no teraz pozerám na rozlúčku s Whitney Houston a som unesený. Ak sú vám známe černošké omše, áno napríklad z amerických filmov ako Kazateľova žena v ktorom si zahrala aj samotná Whitney Houston, viete si teda predstaviť typickú černoškú gospelovú omšu. Na naše pomery možno až príliš temperamentná, ale o to osobnejšia a úprimnejšia, proste nie to klasické (a niekedy až sektárske) odriekavanie toho istého dookola. Sledujem to už asi hodinu a zatiaľ sa nič podstatné neudialo a to práve ide, kam sa ponáhľať, práve teraz? Prítomní spievajú, vždy niekto pristúpi a povie niečo čo ho s Whitney spájalo, dokonca padlo aj zopár veselých príhod. Spomedzi všetkých zúčastnených príbuzných sa rozlúčky zúčastnil aj R.Kelly ktorý s veľkým precítením zaspieval skladbu I Look To You, úžasná Alicia Keys a ich spoločný ´objaviteľ´ Clive Davis. No a v neposlednom rade samozrejme aj nikto iný ako ´bodyguard´ Kevin Costner.

Viac to opisovať nemá ani cenu ani zmysel, kto mal Whitney Houston a jej hudbu rád pozrie si to sám. Ak ste tu zavítali 18.2.2012 tak si rozlúčku s Whitney Hoston môžte pozrieť na tomto odkaze: http://www.livestream.com/aplive ak to bude niekde aj v zázname určite to tu zverejním. A nezabudnite...

Láska je silnejšia ako smrť!

EDIT: 21.45, sprievod je usmernený v akom poradí sa bude odchádzať. 6-ti muži si nadvihli rakvu na plecia no možno trochu svižnejšie ako by sa dalo čakať, kedy aj všetci ostatní trošku zhíkli a skladbou I Will Always Love You, ktorá sama o sebe vyvoláva zimomriavky a ani v tomto prípade to (aspoň u mňa) nebolo inak, sa sprievod pomaly poberá von z kostola a týmto rozlúčka končí.

EDIT: 21:27, rozlúčku ukončil pastor Marvin Winans zaujímavou kázňou o viere a prirovnáva naše životy a to ako ich riadime k prevádzke automobilu. Hovorí, že ľudia si kupujú nové autá a ignorujú manuál, ktorý k autu dostanú nakoľko ľudia nemajú čas čítať nejaký manuál a proste chcá hneď jazdiť a tak prešvihnú výmenu oleja či natankujú zlý benzín (američania :)) Ďalej hovorí, že biblia je niečo ako ten manuál a náš život samotné auto. V manuále (biblii) sa však nepíše kadiaľ máme jazdiť alebo koho môžme so sebou viesť, len to ako sa máme o auto - život starať. Myslím, že celkom zaujímavá myšlienka. Na záver poďakoval bohu za život, za Whintey, ktorá bola pre všetkým darom, a že odišla príliš skoro a aby pozdvihol všetkých, ktorých sa to dotklo.

EDIT: 20:48, pred malou chvíľou vystúpil aj R.Kelly, ktorý pre Whitney napísal skladbu I Look To You, ktorú aj zaspieval so skutočným precítením, človeku z toho až nabiehajú zimomriavky. Skladba vyšla na rovnomennom albume I Look To You v roku 2009, kedy vzniklo aj toto video.

EDIT: 19.02.2012, 1:15, Nakoľko uplaoderi sú rýchly, môžte si pozrieť spomenutú skladbu v prevedení od R.Kelly-ho, ktorú zaspieval priamo na pohrebe Whitney Houston a je z toho cítiť veľmi silné a úprimné emócie.

A nakoniec, asi najemotivnejší okamih pohrebu, rovnako ako vo filme Bodyguard, žiadne slova len spev Whitney Hoston, ktorá, ak sa lepšie započúvate do textu, tak akoby sedela aj na túto chvíľu a slovami I Will Always Love You sa akoby lúčila so všetkými, ktorí ju mali radi....

Keby som tu mala zostať
Len by som ti stála v ceste
Takže odchádzam ale viem
Že na teba budem myslieť na každom kroku

A vždy ťa budem milovať

Trpkosladké spomienky
To je všetko, čo si beriem so sebou
Takže zbohom, prosím neplač
Obaja vieme, že nie som tým čo ty potrebuješ

A vždy ťa budem milovať

Dúfam, že život bude s tebou dobre zaobchádzať
A dúfam, že budeš mať všetko, o čom si sníval
A želám ti radosť a šťastie
Ale najviac ti želám lásku

A vždy ťa budem milovať...

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Svidník alebo Michalovce + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Štvrtok, 25. Apríl 2024  meniny má: Marek zajtra: Jaroslava