Tip na hudobný album: Playaz Circle - Flight 360: The takeoff

Tip na hudobný album: Playaz Circle - Flight 360: The takeoff playaz-circle-flight-360-the-takeoff.jpgNa tento album som dlho čakal. Asi mesiac - dva :) Zajtra, teda 29. 09. 2009 začne officiálny predaj nového albumu Flight 360: The takeoff od atlantského dua Playaz Circle, no vďaka zopár dobrým dušiam je možné si ho celé vypočuť v predstihu aj keď niekoľko skladieb najmä v podobe klipov bolo možné počuť aj niekoľko mesiacov dozadu vďaka skupine samotnej. Čo sa žánru týka osobne ich neviem kam zaradiť, na last.fm sú otagovaný ako: Dirty South, Southern rap či dokonca Crunk, fakt si to treba vypočuť. Duo tvoria Tity Boi and Dolla Boy a témou v ich textoch sú samé zaujímavé a príjemné veci ako doláre, reťázky, pozlátené vydličky, Gucci, Fendi, Vuiton botičky (viem, znie to teplo, no to len aby sa rýmovalo ;) a Nuvo.
Príliš sa rozpisovať čo je na albume dobré a čo zlé nemá zmysel ani na to nie je čas, tak preto na začiatok - tracklist:
  1. Turbulence
  2. Look What I Got (Ft. Korleone)
  3. Stupid (Feat. OJ Da Juiceman)
  4. Welcome Aboard
  5. Hold Up
  6. Yeah We Gettin' Rich (Feat. Ludacris)
  7. Can't Remember (Feat. Bobby Valentino)
  8. Big Dawg (Ft. Lil Wayne)
  9. Quit Flossin' (Feat. The Casey Boys Of Jagged Edge)
  10. Refreshments
  11. Big Wheel Whippin'
  12. Weight Droppin' (Feat. Raekwon)
  13. DJ Know Me (Feat. Young Dro)
  14. Ghetto (Feat. Cee-Lo And Sunni Patterson)
  15. Prepare For Landing
  16. Outta Here

Ako si môžte všimnúť album je plný hostí (viac ako na polovici albumu) čo je podľa mňa len a len dobré, album je o to pestrejší. Najlepšie skladby z albumu sú podľa mňa Look What I Got, taká letná pohodovka do auta, už samotný klip k skladbe tiež navodzuje podobnú atmosféru. Druhým, povedal by som aj, najlepším trackom z albumu, je feat s Ludacrisom a teda motivačná skladba s motivačným názvom Gettin' Rich taktiež klip je úplne v pohode viac menej "nízkonákladový" teda až na tie drahé "rekvizitky" :) K R&B/Hip-Hop tracku s Bobbym V teda Bobbym Valentinom bol tiež natočený klip, takisto aj k tracku s OJ Da Juicemanom - Stupid, v ktorom môžte zazrieť aj jeho parťáka Gucci Mane-a a tuším aj Nicki Minaj. Posledným videom bolo video k skladbe Turbulence, ktoré bolo verejnosti predstavené deň pred officiálnym predajom albumu a ktorý sa mi až po riadnom napočúvaní začal páčiť. Je prvým trackom na albume a musím povedať, že celý album skutočne naštartuje, najmä ta gitarka tam veľmi dobre sedí. Album obsahuje aj zo tri skity na spôsob oznamov v lietadle (ktoré podľa môjho skromného názoru nahovorila práve Nicki Minaj Z Waynovho Young Money [18.10.09 - oprava, bola to Ivory Weems, tak je aspoň uvedené v booklete k CD]) nakoľko album sa nesie v štýle vzletu - vzostupu a takej tej podobnej symbolike, proste, že chalani idú hore. Na tomto albume mi vadil jedine Lil Wayne resp. jeho "prekrásne-úžasný" hlas, ktorý aj napriek vytúnovaním auto-tunom mne osobne absolútne nesedel.

Nakoľko k albumu sa dá prísť lacnou cestou, určite stojí za to, kúpiť si ho napr. na amazone s poštovným vás to výjde rovnako ako mňa a teda: 16.47$ čo fakt nie je veľa. Nakoľko je tá kríza a treba, podlľa mňa, proti nej bojovať v mieste jej "rodiska", teda ako správny bojovník proti kríze. Či?! To už nechám na vašom svedomí. Na koniec si pozrite ešte zopár klipov v LOW, HQ a HD kvalite, vyberte si ktorá vam najviac vyhovuje.
EDIT [01.10.09]: Nakoľko album na druhý deň zlacnel na 5.99$, Amazon mi uznal jeho nižšiu cenu a tak cena albumu predstavuje nakoniec len 12.47$, čo určite poteší.

Playaz Circle - Look What I Got

 

Playaz Circle - Gettin' Rich (Feat. Ludacris)

 

Playaz Circle - Can't Remember (Feat. Bobby Valentino)


Ešte jedna zaujímavosť na koniec. Slovko PLAYAZ v názve skupiny neznamená nič v zmysle hustlers a podobne, ale ide o skratku názvu: Preparing Legal Assets for Years from A-Z.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Lipany alebo Sabinov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Piatok, 19. Apríl 2024  meniny má: Jela zajtra: Marcel