Webhosting pre každého*

Webhosting pre každého* websupport.jpgV poslednej dobe, resp. už dosť dlhú dobu, sa čoraz obľúbenejšou formou ako prezentovať svoju firmu, hobby či dokonca seba stávajú internetové stránky. No čo v prípade ak stránka existuje len ju nie je kam "zavesiť"? V ponuke je už dnes mnoho osvedčených, ale aj nových firiem poskytujúcich webhosting s registráciou domien. Preto môže nastať problém keď si aj je z čoho vybrať, lenže neviete koho? Ak neviete a radi si necháte poradiť, možno vás presvedčí aj tip na tento webhosting pre každého*. (* - takmer, záleží len na Vás)

Websupport.sk je na slovenskom "webhostingovom trhu" už nejaký ten rok (cca od 2001), čiže v tomto smere ide už o stálicu, preto počiatočné obavy o kvalite poskytovaných služieb by ste nemali mať. A čo Vám ponúka?

UnlimitedHosting.sk
Neobmedzený (unlimited) webhosting, je základnou a dalo by sa povedať aj východzou zložkou Websupportu. Osobne som si práve kvôli tejto možnosti, resp. možnostiam vybral Websupport.sk, konkrétne obsahuje tieto "neobmedzenia":


Pri porovnaní služby/cena je práve táto forma webhostingu veľmi výhodná, samozrejme záleží na tom či takúto formu webhostingu využijete. Ak áno, stačí si len objednať, ak nie a postačí Vám niečo jednoduchšie, je tu samozrejme aj ďalšia možnosť. Tiež, veľmi zaujímavá.

CustomHosting.sk
Hosting "šitý na mieru", je spolu s ďalšou formou, najmladšou formou webhostingu, ktoré Websupport.sk ponúka (od 09.02.2005). No určite aj tieto si nájdu svojich priaznivcov, ktorým neobmedzený webhosting nevyhovuje finančne, alebo vzhľadom na to, že by ho ani nevyužili. (No kto by už dnes nevyužil niečo neobmedzene - ironická poznámka autora článku :)

FreeWeb.sk
Bezplatný webhosting, je určený pre nekomerčné a nádejné projekty. Táto forma je zaujímavá najmä kvôli tomu, že za hosting nezaplatíte ani korunu (no za registráciu domény tuším áno). Je to určené najme pre tie nekomerčné účely a pre rôzne neziskové organizácie a podobne. Pre viac podrobných informácií Vám odporúčam navštíviť príslušnú stránku.

Čo sa webhostingov týka, tak by to bolo všetko, no okrem toho Vám Websupport.sk ponúka aj ďalšie služby ako je administrácia serverov, sietí a bezpečnosť - net.websupport.sk, webdesign a webdeveloping - web.websupport.sk či analýzu internetových konkurentov - analyza.websupport.sk.
Vybrať si ten správny webhosting, resp. firmu ktorá ho ponúka je niekedy dosť ťažké. Preto je pri výbere dobré prihliadať aj na rôzne "drobnosti", ktoré s daným webhostingom súvisia, napr. registrácia domén zdarma (u WebSupport.sk je to 290,-), funkcie Webadminu, prístup k e-mailom cez webové rozhranie, antispamové a antivírusové riešenia, admin k databáze, šifrované spojenie cez FTP a podobne, ktoré sú u Websupport.sk samozrejmosťou.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Sabinov alebo Sabinov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Streda, 24. Apríl 2024  meniny má: Juraj zajtra: Marek