50 cent - Get Rich Or Die Tryin' movie

50 cent - Get Rich Or Die Tryin' movie getrichordietryin.jpgAt the end of the day, what will you hang on to? tak takto z nie hlavná myšlienka k filmu Get Rich Or Die Tryin', ktorý mal práve včera (9.11.2005) v amerických kinách svoju premiéru. Hlavnú úlohu (Marcus) v ňom stvárnil Curtis "50 Cent" Jackson a dalo by sa povedať, že v tomto filme sa odzrkadľuje jeho vlastný životý príbeh o ceste za úspechom.

Samotná hviezda 50 Cent tento film nepovažuje ani tak za svoju life-story, ale skôr za príbeh v ktorom sa odohráva niekoľko podobných situácii ktoré sám zažil. Vo filme stvárňuje Marcusa - drogového dílera z ulice, ktorý sa snaží dostať von z geta a života v biede a začať žiť lepší život ako rappová hviezda.

Mnohích možno určite ako prvé napadne, že ide o obdobu filmu v zmysle a štýle 8 MILE (hlavnú úlohu stvárnil Eminem), kde rapper pomocou filmu chce poukázať na tvrdý život v gete, na starosti a slasti ktoré sú jeho súčasťou a na neľahkú cestu smerom na hor, resp. cestu k lepšiemu a vytúženému životu. No...možno to bude práve o tom a možno nie, nechajme sa prekvapiť aj keď neviem kedy presne pretože začiatok premietania v slovenských kinách sa mi nepodarilo zistiť.
50 Cent sa k tomuto filmu vyjadril v zmysle, že: "..sám názov filmu hovorí za seba..." (v čom má podstate pravdu). Je to o snahe uspieť a dostať sa niekam bez akéhokoľvek pomyslenia na to niekoho pre to zabiť alebo dostať sa do väzenia. Každý si žije svoj život, všetci sa snažíme zbohatnúť alebo zomrieme tým, že sme sa len snažili. Čoho je on sám živým príkladom, keďže za doterajší život stihol "zinkasovať" 9 strelných rán (ešte že mi na Slovensku si žijeme očosi pokojnejšie životy ;)).

Súvisiace linky:

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Sabinov alebo Bardejov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Streda, 24. Apríl 2024  meniny má: Juraj zajtra: Marek