novinky: najnovšie | 12 | 11 | 10 | 9 | 8 | 7 | 6 | 5 | 4 | 3 | 2 | 1

R.Kelly - I Look To You (rozlúčka s Whitney Houston)

...veľmi silné emócie a veľmi úprimne zaspievané, vidno že Kelly-ho to riadne zobralo.

Remembering Whitney Houston remembering-whitney-houston.jpgPohreby dobrovoľne nenavštevujem (vlastne kto áno), no teraz pozerám na rozlúčku s Whitney Houston a som unesený. Ak sú vám známe černošké omše, áno napríklad z amerických filmov ako Kazateľova žena v ktorom si zahrala aj samotná Whitney Houston, viete si teda predstaviť typickú černoškú gospelovú omšu. Na naše pomery možno až príliš temperamentná, ale o to osobnejšia a úprimnejšia, proste nie to klasické (a niekedy až sektárske) odriekavanie toho istého dookola. Sledujem to už asi hodinu a zatiaľ sa nič podstatné neudialo a to práve ide, kam sa ponáhľať, práve teraz? Prítomní spievajú, vždy niekto pristúpi a povie niečo čo ho s Whitney spájalo, dokonca padlo aj zopár veselých príhod. Spomedzi všetkých zúčastnených príbuzných sa rozlúčky zúčastnil aj R.Kelly ktorý s veľkým precítením zaspieval skladbu I Look To You, úžasná Alicia Keys a ich spoločný ´objaviteľ´ Clive Davis. No a v neposlednom rade samozrejme aj nikto iný ako ´bodyguard´ Kevin Costner.

Whitney Elizabeth Houston 9.8.1963 ~ 11.2.2012

Veľka škoda ľudského života, aj keď jej hlas už dávno mnohí pochovali...

whitney elizabeth houston crying
Majk Spirit: Nový človek (tracklist + live stream, cover + súťaž o 3xCD) majk-spirit-novy-clovek-tracklist-cover-sutaz.jpgPrvý sólo album Majk Spirit-a, je už v predpredaji a tým pádom je možné zhodnotiť zatiaľ jeho obal či počet skladieb ktorých je na album viac než dosť a samozrejme aj jeho prípadnu kvalitu a pestrosť trackov. A pre tých (no samozrejme nie len pre nich), čo sa zatiaľ nevedia rozhodnúť, či si album kúpia alebo stiahnu bude pripravená súťaž, kedy počas piatich týždňov, bude môcť každý týždeň jeden z vás vyhrať tento nový album - Nový človek.
  • EDIT: 5.11.2011 Nakoľko sa vydanie albumu posunulo (cca na 11.11.2001) tak aj ja som nútený posunúť prvé žrebovanie na 13.11.2011. Aj keby bolo prvé žrebovanie tak ako bolo plánované (6.11.2011), prvý výherca by za výhrou musel aj tak týždeň čakať a takto aspoň získajú príležitosť vyhrať viacerí ;)
  • EDIT: 3.11.2011 o 14:50: Informoval som sa o dostupnosti CD a aj to, ktorým dátumom začína predaj (1. alebo 11. novembra) a tu je odpoveď: CD su este vo vyrobe, akonahle budu k dispozicii, okamzite ich posielame.
  • EDIT:31.11: nakoľko všetky predobjednané CD budú podpísané Majk Spirit-om, tak aj tie Vaše, ktoré budú v súťaži budú podpísané tiež!
  • 9.11.2011 - CD Nový Človek už je dostupné a na sklade u walkthisway.eu
  • 15.11.2011 - CD dorazili a prvé z nich bude hneď odoslané prvému výhercovi
  • 5.12.2011 - KONIEC SÚŤAŽE síce nerád ale bol som donútený upraviť súťaž o počet CD z 5 na 3 pričom dve už boli odoslané (potvrdenie pre anonymného z diskusie zverejním zajtra). Prvý dôvod pre zmenu bol ten, že aj v prvom aj v druhom prípade som čakal skoro týždeň na potvrdenie adresy a na toto ja fakt nemám, strážiť a upozornovať ľudí, že niečo vyhrali a že či o to majú záujem. Ďalšia vec trochu som to finančne prepískol a mne osobne 55€ zdarma nedá nikto, čiže aj výhra 3CD by mala poťešiť. Ďalej, 2xCD boli poskytnuté ľuďom mimo súťaže nakoľko ich chceli venovať ďalej ako darček nakoľko bolo s podpisom a po predpredaji už podpísané CD nebolo možné získať. To samozrejme nemusí nikoho zaujímať a sútaž nemá striktné pravidlá, pravidlo je odovzdať výhru a dve už boli odoslané a jedna sa ešte plánuje. A plánuje sa aj vyhodnotenie (len na to nie je momentálne čas :)) lebo išlo o to zistiť, ktorú skladbu od Spirita majú ľudia najradšej. A ako prinútiť ľudí hlasovať? No samozrejme, treba im dať niečo ZADARMO :) Ďalšia vec pre toho istého anonyma z diskusie, ak nevšie čo je SEO a že aj bez toho aby sa jednalo o súťaž sa dá získať návštevnosť viď query pre mladý rebel
    http://www.google.sk/search?hl=sk&q=majk+spirit+mlady+rebel
    tak radšej nepíš o ojeboch. Lebo ak by súťaž bola ojeb, nevyhral by nikto :) a formulár bol stiahnutý už asi pred dvoma týždňami, práve z toho dôvodu, aby sa už nový ľudia nezapájali aby nevznikol dojem o odrbe :) ktorý aj vznikol a teda súťaž a možnosť sa zapojiť bola len vtedy ak bol formulár vyvesený. No a to, či sa o tretie CD bude žrebovať alebo nie to si ešte rozmyslím...
  • POTVRDENIE: okej, je to tu... najmä pre toho inteligentného anonyma, nech mu sluzi zdravie a som zvedavy co napise teraz... http://res5ekt.com/SNC00744.jpg ....a aby som nezabudol: posledné žrebovanie bude na Mikuláša, nech to má trochu symboliku ;)
  • 06.12.2011 - okej posledný výherca vyžrebovaný
  • 26.12.2011 - výsledok 10-tich najobľúbenejších skladieb Majk Spirita, na základe odpovedí súťažiacich
Mac Miller - Best Day Ever (Mixtape) mac-miller-best-day-ever-mixtape-download-zadarmo-na-stiahnutie.jpgMac Millera som už trochu načrtol v predchádzajúcom článku, kde som sa ``rozplýval´´ nad jeho mixtape-om K.I.D.S. No a práve dnes, niekoľko dní avízovaný nový mixtape ``Best Day Ever´´ uzrel svetlo sveta. A ako ho tak pomaly počúvam (síce zatiaľ niesom ani v polovici) tak ak ste čakli pokračovanie K.I.D.S. tak vás možno sklamem, ale mne to znie ináč. Možno ešte Donald Trump, ale tiež ak by bol každý mixtape na jedno kopyto časom by to ľudí začalo nudiť. Je to zrejme aj tým, že z pôvodných ľudí ktorý robili hudbu ku K.I.D.S. sa na Best day Ever objavil len ID Labs, ktorý sa v pôvodnom tejpe podpísal zrejme asi pod najúspešnejší track ``Knock Knock´´.
Tip na Web: whosampled.com - databáza skladieb z ktorých boli použité sample pre vytvorenie iných skladieb who-sampled-whosampled-kto-koho-vysamploval.jpgTento rok bude neskutočne úrodný na dobrú hudbu, tak napríklad Mac Miller. Dosť sa mi zápáčila skladba ``Good Evening´´, až tak že som si z inštrumentálky strihol na zvonenie (kto má záujem tu si to zvonenie môžete stiahnuť (676.49 Kb 224kbps 44kHz - Mac Miller - Good Evening zvonenie na mobil v mp3)). Celkovo mixtape K.I.D.S sa mi páči skôr kôli hudbe ako kôli rapu, proste žiadne moderné elektro ale hip-hop, čo skladba to hip-hop. Z ``Nikes On My Feet´´ som skoro odpadol a ak aj ty tak si to kľudne daj do statusu ;) alebo Knock Knock. Kto v poslednej dobe spravil skladbu zo samplu z rokov 60-tych (Kanyeho Diamanty zo Sierra Leone sú z 1971)? A tak teda idem skladbu za skladbou a hľadám pôvod každej skladby. No a tu prichádzam k webu whosampled.com o ktorom bude tento článok (len trošku dlhšie intro :)).

TIP dňa: A čo takto zrušiť si účet v banke?

Osobne mám rád reklamu, reklamu ktorá vie odkiaľ-pokiaľ a s určitými pravidlami, ktorá sa nepotrebuje priživovať aby predala, ktorá ponúka hlavne fakty niečo ako Dove od Davida Ogilvyho. Ale toto je už fakt úbohé, myslím, že banka ktorá sa potrebuje priživiť na rozprávkovej bytosti za 15000€ mi skôr príde ako keď sa povie že "topiaci sa slamky chytá". Ak by som mal účet v tej banke hneď ho zruším, veď na Slovensku je ich s prepáčením plná riť. A komu to nedošlo tak prikladám karikatúru na túto záležitosť od Shootyho.

A ešte malý odkaz chalanom z reklamky: ak už to má mať myšlienku tak načo by bol starému dedovi nový väčší dom? Aby mal vyššie náklady a pritom bol ešte zadĺžený úverom? Fakt kreatívne!
zruste siucet v csob

Guano Apes sú späť!

..áno, sám som to nečakal, ale som tomu rád. Aj napriek tomu, že vydanie albumu je určené presne na 1. Apríla :) o tom že to nie je žart svečí aj fakt, že majú vonku prvý singel a video k nemu kde Sandra vyzerá úchvatne :)

Album ponesie názov Bel Air je možné si ho už predobjednať za cca 22€ aj s poštovným cez Amazon.de ( http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B004KU8CM4/symweb121-21 ).
Názov prvého singlu je Oh What a Night a tu je k nemu hneď čerstvé video, mne znie song trošku popovo, možno koli vizuálu a tomu, že v ňom Sandra nie je v kapsáčoch ale skôr ako Carrie zo Sexu ve Měste :) ale veľmi jej to pristane. Viac však ako výzor a prevedenie klipu je dôležitejšia hudba a Sandrin spev, ktorý podľa mňa nesklamal a určite nepôsobi jemne ale tak ako sú fanúšikovia Sandry Nasic a Guano Apes zvyknutí.

Takže ak chcete byť čo najlepšie inforovaní like-nite si ich facebook stránku http://www.facebook.com/gapesofficial prípadne officiálny web www.guanoapes.org ktorý som ja osobne v novembri 2000 videl ako úplne prvý web vôbec :)
Okej dosť nostalgie pozrite si klip ;)

Moment 4 Life (M-Rock Edit)

DJ M-Rock nelení a pustil sa hneď do skladby od Nicki Minaj - Moment 4 Life a ako píše pridal do sklaby intro a outro + zavesil do nej chorus ktorý znie:
"And every moment I just feel so alive (my life, my life, my life, my life)...and every second I just feel so alive (back to life)". A ak môžno neviete a chceli by ste tak tieto dva sample pochádzajú od Roy Ayers "Everybody Loves The Sunshine" and Soul II Soul "Back To Life".

Moment 4 Life (M-Rock Edit)

Download (Hulkshare):
http://hulkshare.com/li2kdyjfwfk4

DJ M-Rock (Toronto, Canada): The Best of Kanye West Mixtape (68 skladieb) the-best-of-kanye-west-68-skladbovy-mixtape-by-dj-m-rock-toronto-canada.jpgA máme tu ďalší mixtape, tento krát zahraničný, čo je len dôkaz toho, že SEO je moja parketa nakoľko autor mixtape-u ma našiel po tom čo hľadal nejaké mixtape-y (zrejme došiel na Mladého Rebela). Naposledy čo ma niekto oslovil s tým či nespropagujem jeho tvorbu bola skupina Pravda Slova (Prešov) niekedy back in 2003. Po krátkej dobe na to :), len po 8-mich rokoch v roku 2011 sa to stalo znova. Najprv som si však myslel, že je to len SPAM, no v oslovení bolo moje meno a nenúkal mi žiadne milióny, čiže touto vylučovacou metódou je jasné, že to SPAM byť nemohol +potom mi samotný odosielať odpísal ešte raz. O kom teda bude reč? Hovorí si DJ M-Rock, a je priamo z ďalekého Toronta v Canade, je full-time DJ čiže okrem toho žiadna iná robota :) prípadne tiež producent. Začínal s battlovaním, kde získal niekoľko ocenení od ľudí ako Dj Q-bert, Just Blaze, Alchemist a či zaslúžene posúdite ochvíľu v priloženej tvorbe.

Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Košice alebo Prešov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Utorok, 19. Marec 2024  meniny má: Jozef zajtra: Víťazoslav