Májová žena hľadá decembrového muža

Májová žena hľadá decembrového muža majova-zena-hlada-decembroveho-muza.jpgAk patríte medzi ľudí ktorí radi čítajú horoskopy stalo sa vám už, že to, čo v nich bolo napísané, sa aj skutočne stalo? Ako to asi funguje, keď správna konštalácia hviezd ovpylvní to, že niekto bude mať štastie v láske či v peniazoch? Ako? :) Podľa knihy Májová žena hľadá decembrového muža to možné nie je. Hviezdy náš osud zariadiť nemôžu, no naznačiť jeho smer môže práve dátum narodenia. V knihe sa na túto tému uvádza mnoho zaujímavých a užitočných informácií, ktoré súvisia s dátumom narodenia a samozrejme aj to ako dátum narodenia môže ovyplyvniť váš ďalší život. Samozrejme, nie je určená len májovým ženám a decembrovým mužom ;)

Obsah knihy zostručňuje úvodná veta: "Povedz mi, kedy si sa narodil a ja ti poviem, aký budeš zdravý a úspešný!"

To či budeme pesimisti alebo optimisti, či sa dožijeme dlhého veku, či budeme ľaváci, alergici, športovci, ba dokonca či budeme mať veľa vnúčat, to všetko môže určiť náš dátum narodenia.

"Hodiny čas ukazujú no neurčujú ho"

"Programovanie v maternici"

Najkrajšia a najzaujímavejšia časť knihy, ktorú osobne odporúčam všetkým budúcim mamičkám. Ani nie z dôvodu aby si dátum narodenia svojho dieťaťa presne "naprogramovali". Skôr pre tipy na príjem výživných látok či správny pohyb v rôznych obdobiach vývoja dieťaťa, tzv. "programovanie v maternici", vďaka ktorému môžu predísť vzniku chorôb u dieťaťa.

Kto sa ku komu hodí?

Veľa ľudí pri výbere životného partnera dbá aj na dátumu narodenia (znamenie zverokruhu). Tí, ktorí to majú odsledované už vopred dobre vedia s ktorým znamením si budú rozumieť a s ktorým si nebudú mať čo povedať, to tvrdím najmä z vlastnej skúsenosti :)

Nie máj, ale október je mesiacom lásky

S týmto výrokom z knihy maximálne súhlasím! Jeseň je prosto úžasná a na lásku ako stvorená. Z vedeckého uhla pohľadu je to nárastom hormónu lásky - testosterónu (samozrejme u oboch pohlaví), ktorý má preukázateľný účinok na zvyšovanie túžby (a vypadávaní vlasov :().

zvýšená hladina testosterónu v októbri

Použil som v texte zopár úryvkov a častí, ktoré sa mi zdali najzaujímavejšie no samozrejme odporúčam prečítať si knihu celú. Aj napriek všetkým faktom ktoré obsahuje je to príjemné a pohodové čítanie. Zakúpiť si ju môžte v Gorile za sympatických 187,- Sk. Všetkým želám príjemné čítanie.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Michalovce alebo Svidník + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Piatok, 29. Marec 2024  meniny má: Miroslav zajtra: Vieroslava