res5ekt.com začína

res5ekt.com začína res5ekt_com.jpgNa svete to už je nejak zaužívané, že niečo vzníká a niečo zase zaniká. Pre ten internetový svet to platí dvojnásobne. Stránky vznikajú a zanikajú každým dňom, tie menej úspešné sa po určitom čase z tohoto sveta vytratia, no je tu aj mnoho gigantov ktorí pôsobia v tomto svete takmer od jeho počiatku. A ako to bude s touto stránkou? Momentálne je to aj prvá anketová otázka a odpoveďou, ktorou by sa dalo asi najlepšie odpovedať je že ...to ukáže čas. Ja osobne som veľmi rád, že som ju konečne (a to doslova :) spustil a budem rád, keď sa aspoň aký taký čas v tom internetovom svete udrží.

S myšlienkou založiť si doménu s názvom res5ekt.com som prišiel asi pred rokom, keď už som nejaké tie webstránky mal za sebou no boli umiestnené len tak, po free hostingoch a naposledy to bolo na Oktamovom hostingu (posb.sk), ktorý mi aj teraz pomohol s uploadom. Vďaka! :) Táto stránka samozrejme nebola taká aká je teraz, či už štruktúrou, obsahom a nakoniec aj designom. Čo sa designu týka, tak pred cca rokom to vyzeralo takto: res5ekt_com1 a neskôr, asi tak v lete to vazeralo takto: res5ekt_com2. Neskôr som tam niečo obmenil - zjednodušil, pretože som si povedal, že niekedy je menej fakt! viac. Keďže som myslel aj na Vás, teda hlavne na Vás :) tak som ju prispôsobil, aby vám ju vo vaších prehliadačoch zobrazovalo čo najrýchlejšie a čo najlepšie ako sa len dá a to v každom* (teda najmä v IE, Mozzile~FireFox a v Opere) prehliadači. A nakoniec som urobil dosť radikálne zmeny v obsahu. Chcel som ako lep na muchy použiť rôzne doslova blbosti ako mp3, či vedeo súbory a dokonca aj wallpapery. No potom som si uvedomil hlavnú podstatu PREČO túto stránku robím. Robím ju nie preto aby štatisticke údaje prístupov na ňu praskali vo švíkoch, ale hlavne ak by na ňu niekto či už len tak alebo cielene zavíta, tak aby sa tu cítil príjemne. Tomu som v konečnom dôsledku, resp. v prvom, prispôsobil aj farby v ktorých je táto stránka "odetá".

Hlavná podstata tejto stránky, je v tom aby sa tu každý cítil slobodne, aby nebol nejak obmädzovaný a to najmä vo vyjadrovaní vlastného názoru. Preto sa snažím a budem sa aj naďalej tomu prispôsobovať jednotlivé sekcie. Aby som bol konkrétny, tak je tu prvá sekcia Téma, kde nemusíte vyjadrovať len vlastný názor, ale ak náhodou máte aj vy nejakú tému, ktorá sa Vám zdá byť aktuálna, resp. chceli by ste vedieť názory iných na Vašu tému, tak mi ju jednoducho pošlite e-mailom. A ak máte nejaký zaujímavý článok, tak ten môžete samozrejme pridať. Nájdete tu samozrejme aj zopár oddychových sekcií ako download či tie ktoré su tu len tak zo srandy. No všetko je ešte len na začiatku a postupne budú pribúdať nové, zaujímavé sekcie pretože táto stránka ešte len začína.

Ak by som si mohol niečo zaželať k tomuto peknému začiatku, tak bolo by to určite! TO, aby som raz nemusel písať posledný článok s názvom res5ekt.com končí.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Košice alebo Prešov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Utorok, 16. Apríl 2024  meniny má: Dana, Danica zajtra: Rudolf