Sony Ericsson Da Vinci Code Trail

Sony Ericsson Da Vinci Code Trail sony-ericsson-da-vinci-code-trail.jpgPre všetkých nadšencov, prívržencov a fanúšikov knihy a filmu Da Vinciho kód pripravil Sony Ericsson zaujímavú súťaž. Zapojiť sa môže každý a z akejkoľvek krajiny s dobrodružným duchom a znalosťou angličtiny (keďže celá súťaž je v angličtine). Zo všetkých zúčastnených sa vyžrebujú 16-ti, ktorí sa zúčastnia finálneho kola súťaže v Paríži z pomedzi ktorých neskôr vzíde definitívny víťaz súťaže Da Vinci Code Trail. Ak ste počas čítania knihy či sledovania filmu "pomáhali" Róbertovi Langdonovi a Sophie Neveuovej pri riešení záhad a rozlúskavaní tajných kódov a šifier, určite by ste to mali skúsiť. Už len kvôli zábave a popri tom si aj trochu precvičíte svoje mozgové závity.

Hra je vo forme flashu a je podľa mňa celkom ľahká aj keď niektoré časti som na prvý krát kvôli časovému limitu musel opakovať ešte raz.
Na začiatok je vašou úlohou usporiadať parkety, na ktorých je namaľované štvorčíslie. Odporúčam začať najväčšími parketami, pomôckou je aj to že parkety vytvárajú pravidelne sa opakujúci vzor.
V druhej časti je potrebné nájsť 9 kľúčov ktoré sú ukryté v okolí obrazov poprípade na nich ba dokonca aj za plátnom ;) alebo na úrovni podlahy. Niektoré sú veľmi šikovne osvetlené a s daným obrazom splývajú. Po získaní všetkých (9) kľúčov sa ocitnete v banke kde 2 z nich musíte použiť tak, aby cez ne prešli zelené lasery. Vtedy sa dostanete do banky kde použijete číselný kód z prvej časti hry. Čísla musíte napísať v správnom poradí a našťastie máte viac ako len jeden pokus :) Po úspešnom otvorení sa dostanete k obsahu účtu - kryptextu. Vašou úlohou bude zoradiť znaky podľa toho ako by mali logicky nasledovať. Na kryptexte sú na začiatku a na konci zobrazené znaky podľa ktorých budete zoraďovať tie ostatné. Poslednou úlohou bude pentagram do ktorého sú zasunuté akési tabuľky so znakmi ktoré musíte taktiež usporiadať tak, aby po sebe logicky nasledovali, napr. podľa uhlu a smeru akým sú otočené alebo podľa počtu čiar.

Celá hra by vám mala zabrať asi 30-45 minút, možno aj menej záleží od vašej šikovnosti. Je to veľmi príjemná hra na logiku a ak náhodou aj nevyhráte aspoň sa skvele pobavíte. Preto neváhajte a zahrajte si on-line hru Sony Ericsson Da Vinci Code Trail.

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Michalovce alebo Stará Ľubovňa + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Sobota, 20. Apríl 2024  meniny má: Marcel zajtra: Ervín