Zdravé Prsia

Zdravé Prsia zdrave-prsia-dara-rolins.jpgKeby som bol princezná Arabela... :) Stačilo by otočiť prsteňom a hneď by nebolo kdeakých chorôb, problémov a iného zla. Ale nie som, nikto nie je. No sú ľudia čo s chorobami bojovať vedia, chcú, musia... Reč bude o rakovine prsníka a hlavne o prevencii a projekte ktorý sa s touto chorobou snaží bojovať. Rozhodol som sa o tom písať nie len preto, lebo je nezmyselné aby NÁM ženy zabíjali nezmyselné choroby, ale ako som sa mohol dozvedieť je to choroba ktorá postihuje aj NÁS - mužov.

V konečnej forme článku to nie je poznať, ale píšem tento článok už asi týždeň a vždy to skončí pri negatívnych skúsenostiach ľudí s verejnými zbierkami a veľkou dávkou pesimizmu. Ide to zo mňa akosi samo :(. Chcel by som k tomuto projektu zaujať vlastný názor. "Pastovať" oficiálne info o kampani ma nebaví, je to také suché a hlavne neosobné.

www.ZdravePrsia.sk je pekný názov kampane. Sám by som lepší nevymyslel :). Pôsobí tak príjemne ako by ani nešlo o kampaň za boj proti rakovine prsníka. Nevyvoláva zbytočne negatívne pocity, nehrá na ľudí (potencionálnych prispievateľov) hru na city "vy ste tí zdraví, vy musíte prispieť". Na problém poukazuje decentne. Dokonca aj farby sú zvolené príjemne: trendy ružová (fuksiová? alebo fuxiová? :) v kombinácii s klasickou bielou a miestami sa mihne aj čierna. Taktiež decentné a zapametateľné logo v kruhu, ktorý vytvára trendy vzor.

Ako prispieť?

Jednoducho. Stačí chcieť pomôcť, no najprv je potrebné zaregistrovať sa. Vyberte si z množstva zaujímavých a praktických symbolov nádeje a tie si objednajte. Cena poštovného je prijateľných 50sk, objednávku je možné uhradiť prevodom na účet alebo dobierkou.

Prečo Dara?

V poslednej dobe sa mi jej skladby začali páčiť :) Najmä skladba Mon Amour z albumu D1 ma niečo do seba. A taktiež Dara patrí medzi známe tváre podporujúce projekt Zdravé Prsia. Na koniec ma napadá jedna otázka, dosť ironická v spojení dary a zdravých pŕs, no radšej si ju odpustím a vy si pozrite video dokumenty k tejto kampani.

 

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Prešov alebo Bardejov + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Sobota, 27. Apríl 2024  meniny má: Jaroslav zajtra: Jarmila